مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام خسته نباشید لطفا کمک کنیک الان این رای اومده چه اقدامی کنم من زوج هستم

درخصوص دادخواست خواهان آقای بطرفیت خانم بخواسته تجویز ازدواج مجدد نظر به اینکه
خواهان حسب صورتجلسه مورخ 18/1/1403دادخواست خود رامسترد نموده است .علیهذا دادگاه مستندا به بند الف ماده
107 قانون آ. د. م قرار ابطال دادخواست خواهان را صادر و اعلام می نماید قرارصادره ظرف 20روز قابل اعترض است.

پاسخ ها :

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
کار خاصی نیاز نیست بکنید از طرح دعوا منصرف شدید و دادگاه بر همین اساس حکم داده