مشاوره حقوقی رایگان - پرونده فساد و فحشا

سلام خدمت شما عزیزان. بنده همسرم متاسفانه به جرم دایر کننده فساد و فحشا دستگیر شده و سند گذاشتم بهش 6 ماه حبس تعزیری داده آیا میشه حبس رو تبدیل به پابند یا جریمه نقدی کرد واقعا آبروم در خطره تو رو خدا بهترین راه حل رو بهم بگین ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درخواست دهید باید به تایید دادگاه صادر کننده برسد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید متن رای را رونویس کنی و بیاری پیش متخصص ببینه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به قاضی اجرای احکام درخواست استفاده از پابند الکترونیکی را نمایید
و بعد از سپری شدن 1/3 از مدت حبس شما می توانید درخواست آزادی مشروط را مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست خودرا به دادگاه صادر کننده حکم ارایه دهید ولی احتمال آن کم است موافقت شود