مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

سلام و عرض ادب

شخصی به بنده بدهکاره ، چکی بمن داد در وجه حامل ولی بدون تاریخ .
منم بهش رسیدم دادم البته دستخط خودش و منم امضای الکی زدم پاش، متن رسیدهم این بود که در 1402.12.15 پولمو بده منم چک ک امانته دستم بهش پس بدم ، الان ببشتر از یکماهه که پولمو نداده ، مبتونم چک رو برگشت بزنم؟
درضمن چک کردم حسابشو قبل این که چک بده حسابش خالی و یکی مسدودش کرده بود
میشه کیفری شکایت کرد؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی اگر وجه موجود در حساب را عمدا مسدود وکاری نمودن که بی جهت چک پاس نگردد
بنظر وصف مجرمانه نیز دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چک موصوف کیفری نیست دادخواست حقوقی تقدیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد درخواست صدور اجراییه چک را مطرح نمایید