مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
برادرم در یک سوپر مارکت کار میکرده و چند ماه حقوق طلب داشته و همچنین مقداری پول به صاحب سوپر مارکت قرض داده.صاحب سوپر مارکت هم به صورت زبانی گفته که کارتخوان بیار و از فروش اجناس حسابتو تسویه کن (هرکسی که از صاحب مغازه طلب دارد کارتخوان میاورد و حسابش را تسویه میکند) البته یکی از کارکنان هم اطلاع از داشتن کارتخوان داشته است .بعد هر وقت که برادرم مقداری از حسابش را در کارتخوان میکشید صاحب سوپر مارکت میگفته که پول ندارم و دوباره پول از برادرم قرض میگرفته حالا صاحب سوپر مارکت پیام داده که یک ماه ونیمه که از دوربین برادرم را تحت نظر دارد(یعنی از زمانی که کارتخوان را گرفته) که در کارتخوان خودش پول میکشد و گفته که چرا بدون اجاز کارتخوان آورده ای، برای آوردن کارتخوان وکشیدن پول بیش از طلب (در صورتی که مبلغ اضافی را هر بار به حساب صاحب مغازه واریز میکرده) و گفته یا باید صد میلیون بدهی یا به جرم خیانت در امانت شکایت میکند
حالا به نظر شما حق با کیست

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اینکه حق با کیست را قاضی تعیین میکند.
رضایت بگیرید.شاید مسئله آنطور ساده هم نباشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه همانطور که اسم این جرم پیداست خیانت در امانت را زمانی می‌توان متصور شد که امانت وجود داشته باشد البته ارکان جرم خیانت در امانت وجود داشته باشد در غیر این صورت خیانت در امانت منتفی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ایشان و برادر شما دلایل و دفاعیات را در دادگاه بیان کنند تا قاضی تصمیم بگیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به هر حال طرفین اگر موضوع رجع قضایی کشیده شود می‌بایست دلایل خود و ادله کافی را در دفاع از خودارائه دهند. ملاک تشخیص و تصمیم قاضی رسیدگی کننده می‌باشد