مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خلافی ساختمان برای خریدار وفروشنده که در قولنامه عادی قید شده ولی در رهگیری دار نشده

سلام و عرض ادب. خونه ای خریداری کرده ام که در قولنامه بنگاهی نوشته شده که خلافی برعهده خریدار می باشد در قسمت توضیحات ننوشته ودر قولنامه کد رهگیری دار اسمی از خلافی ساختمان برده نشده ایا به عنوان خریدار میتونم جریمه ماده 100 را ندهم وشاکی شوم از فروشنده بابت کلاهبرداری که اصلا بنگاه نخوند فقط توضیحات را خوند

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قولنامه اشاره به خلافی شده است که بر عهده خریدار است فلذا طبق مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین، شما به عنوان خریدار مکلف به پرداخت خلافی می‌باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
وقتی در قولنامه نوشته نشده که بعهده فروشنده است لذا به عهده خودتان میباشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه در قولنامه آورده نشده به عهده خودتان است