مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین برای مهریه

سلام وقت بخیر، من مهرین 114 بود که اجرا گزاشتم و ماشین همسرمو توقیف کردم، همسرم کنار شغلش چند نفرو میبرد سر کار به عنوان سرویس، آیا می‌تونه همینو بگه که ماشین رفع توقیف بشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر همسر شما از خودرو، امرار معاش می‌نموده است فلذا اتومبیل در زمره مستثنیات دین قرار خواهد گرفت و ماشین رفع توقیف خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر خودرو در صورتی مستثنیات هست که وسیله امرار معاش باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اتومبیل جزو مستثنیات دین نمی‌باشد. مگر اینکه پروانه تاکسیرانی از مرجع قانونی داشته باشد.