مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اثر انگشت در خواب

باسلام .
شخصی که دوست بنده بوده و ازون 100 میلیون سفته داشم شب اومد خونه ما و گفت شب را در خانه ما میخابد. رفت غذا تهیه کرد اورد و خوردیم بعد فیلم نگاه میکردیم که خیلیی خوابم گرفت(احتمال میدم تو غذا چیزی ریخته بودن چون تلو تلو میخوردم) و خوابیدم. صبح پاشدم دیدم دوستم نیست و طبق گفته مادرم ساعت 3 صبح از خانه رفته.صبح وقتی روی انگشت نگاه کردم دیدم رد جوهر روشه. حالا نمیدونم چه استفاده ای میخاد ازش بکنه.صبح هم زنگ زدیم 110 صورت جلسه کردیم. حالا برای پیش گیری باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا اتفاقی نیافتاده است نمی‌توانید وارد عمل شوید فلذا شکیبا باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازی نیست که شما اقدامی انجام دهید بلکه باید صبوری کنید که ایشان اقدامی انجام دهد و در مقابل اقدام ایشان کاری انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا جرمی توسط ایشان صورت نگیرد نمیتوانید کاری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در حال حاضر جرمی واقع نشده است.
در صورت ادعای نام برده می‌بایست در مرجع قضایی از خود دفاع و با صلاحدید قاضی موضوع به کارشناس رسمی خط ارجاع خواهد شد به هر حال تصمیم نهایی با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد