مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام خدمت اساتید عزیز
من دادگاه رفتم با وکیلم برای عدم تمکین خانومم، قاضی پروند کلا یه طرفه قضاوت کرد در مورد عدم تمکین خانومم بود که 6 ماه تمکین نمیکنن
خانوم بنده تو دوران نامزدی هم تمکین عام و هم خاص از بنده کرده ولی قاضی میگه تا عروسی نکردین تمکین لازم نیس یا میگه وسایلت مال چند سال پیشه باید بروز باشه همه چی
کلا ی طرفه قضاوت کرد
میگه جهیزیه تو قانون نیومده رسمه فقط
منم گفتم عروسی و شیر بها هم رسمه قانون نیس ک
کلی بگم هر جا دیدن ب نفعه خانومه از قانون مایه گذاشتن و هر جا دیدن باز به نفعه خانومه از رسم و رسوم
هیچ مورد شخصی و عیب و ایرادی نسبت ب بنده بیان نکردن
ولی متاسفانه قاضی پرونده ی طرفه بود کلا و هیچ عیب و ایرادی نسبت به بنده چه خانوم و چه قاضی مطروح ننومدن
پشت بندش ی لایحه نوشتم دادمش
سوالم اینه الان مثلا رای بده و تمکین رد شه
دوباره میتونم درخواست تمکین بدم ؟باز دوباره میرم دادگاه؟
تکلیف نفقه چی میشه این وسط؟
بنده 26 میل که برام نفقه اومده بود رو مدارک و مستندات فرستادم که معادل 26 میل تو دورانی ک از بنده تمکین میکردن برا خانومم وجه واریزی داشتم بعلاوه اقلام خریداری شده و .گوشی...
تکلیف نفقه در این 5ماه که تمکین نمیکنن چی میشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید به رأی بدوی در مهلت مقرر قانونی تجدیدنظرخواهی نمائید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
اعتراص کنید و وقتی اعتراض کنید پرونده به تجدیدنظر می‌رود و آن جا دیگر قاضی نیست که بقول خودتان علیه شما باشد