مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی مغازه

سلام بنده یک خانه به قدمت پنجاه سال دارم اقدام به تخریب و نوسازی
ملک مورد نظر دارم از شهرداری مجوز ساخت و پروانه ساخت دریافت کردم یک باب مغازه سرقفلی به ملک چسبیده که ملکیت مغازه به نام بنده است در حال حاضر مستاجر از تخلیه مغازه سر باز می‌زند ودلایل بیخودی می‌آورد ایا یا شکایت می‌توان مغازه را تخلیه واقدام به نوسازی کرد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. می توانید دادخواست فسخ قرارداد اجاره و تخلیه به علت احداث بنا جدید بدهید. البته باید سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت مستاجر را بپردازید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست حقوقی به طرفیت مستاجر سرقفلی اقامه نمایید
و شما بابد حق سرقفلی را طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری به مستاجر سرقفلی پرداخت نمایید
و ..