مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه

باسلام بنده مهریه م 110 سکه و سه دانگ از خانه همسرم بوده که الان خونه رو فروختن و خونه و ماشین هم ندارن یه مغازه دارن که یک شهر دیگه هست و اجاره دادن میتونم با اجرا گذاشتن مهریه مغازه رو توقیف کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید مغازه را بابت مهریه خویش توقیف بنمائید.

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام-بله بنا به درخواست زوجه اموال زوج بابت مهریه توقیف خواهد سد مگر انکه مستثنیات دین باشد و مغازه مستثنیات دین نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله مغازه قابل توقیف است
مغازه جز مستثنیات دین محسوب نمی شود
سه دانگ خانه اگر بدون موافقت شما فروخته شده باشد شما می توانید دادخواست بطلان معامله را مطرح نمایید
و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه اموالی که متعلق به شوهرتان می‌باشد به جز مستثنیات دین می‌توانید بابت مهریه توقیف نمایید