مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور و پاسخ گویی فرد مقصر در تصادف جرحی

درود و وقت بخیر
من و همسرم یک ماه پیش دچار تصادف شدیم و فرد خاطی مقصر شناخته شده
چون همسر من دچار کوفتگی و ضربه از ناحیه سر و گردن بوده افسر مربوط هردو ماشین رو به پارکینگ انتقال داده بنده پیگیر کارهای پزشکی قانونی و معاینه پزشکی همسرم بودم و خداروشکر آسیب جدی وارد نشده اما ماشین بنده به دلیل عدم مراجعه فرد مقصر به کلانتری برای تایید کروکی همچنان پارکینگ هستش و این فرد هم اصلا پاسخ گو نیست و طی مکالمه بنده با افسر گفته شده با آوردن جواب پزشکی قانونی ماشین بنده آزاد میشه ،ختم کلام اینکه الان خسارت بنده درصورت نداشتن بیمه اون شخص چطور پرداخت میشه و تمام هزینه های پزشکی و خواب ماشین چون بنده راننده آژانس هستم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه بیمه نداشته باشد باید از جیب خودش هزینه خسارت شما را پرداخت کند.اگر نپرداخت می توانید اموال ایشان را از جمله همان خودرو و حساب بانکی و املاک ایشان را توقیف کنید.اگر مالی هم نداشت می توانید با درخواست برگ جلب ایشان را به زندان بیندازید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت شما از سوی شخص راننده مقصر پرداخت خواهد شد.
در همین راستا، دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا خسارات وارد شده به خودرو، خسارت افت قیمت خودرو و خسارت خواب خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین گردد.
سپس دادخواست مطالبه خسارات مذکور را به طرفیت راننده مقصر به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست تامین دلیل مطرح نمایید تا تمام خسارات وارده به خودرو تعیین گردد
و دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید
و ..