مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

بنده از سال 1399در زندان هستم الان هم در زندان به سر میبرم به صورت رای باز که ابلاغیه ای برای من آمده هست که بنده در منطقه 10 تهران سرقت مستوجب تعزیر و تخریب برای من در ثنا ثبت شده اما من 2سال هست که تهران نرفتم درروز دوبار خودم را به زندان معرفی میکنم در طول این دوسال برای من در ثنا آمده که ظرف 5 روز خودم را باید معرفی کنم لایحه بنویسم مشکلی ندارد یا حضوری باید تشریف ببرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید