مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال سند و فروش مال غير

همسرم با شريكش زمينى خريدن اما به نام شريكش ، چكهاى فروشنامه همه رو همسرم داده و سند به نام شريكش ثبت شدهه و بعد زمين دادن مشاركت براى ساخت ، همسرم تعداد واحد بيشترى گرفتن و دستمزدها و كلا ساخت آپارتمان با همسرم بوده ، مدارك شراكتشون هم دست شريكيش بوده (تمام فروشنامه ها كه باهم نوشتن كه تمام واحد آپارتمانهايي كه بهشون ميرسه شريكن) حالا بينشون اختلاف افتاده و همسرم مدركى دستش نيست اما شاهد داره و اينكه راهى داره بخواد سهم خودش بگيره و اينكه تعدادى از آپارتمانهارو قبلا فروختن و شريكش ادعا كرده شكايت فروش مال غير ميكنم، يكسرى هارو خود شريكش سر معامله بوده اعلام رضايت شفاهى داشته الان كه مشكل خوردن اين ادعا رو ميكنه چه راه قانونى ميشه انجام داد؟ ايا ميشه درخواست ابطال سند اصلى زمين داد؟ ايا جلوى شكايت از فروش مال غير ميشه گرفت؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قرارداد منعقد شده بین همسرتان و شریکشان تعیین‌کننده امور ذکر شده در متن پرسش می‌باشد.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام

شما میتونید از ایشون به جرم کلاهبرداری از طریق ثبت ملک غیر به نام خود شکایت کنید

مدارک خود را هم همون رسید واریزی و شهود قرار دهید

خیلی واضح هست که همه پول ها و ثمن‌ معامله از طرف همسرشان واریز ولی سند به نام آن طرف زده شده و به راحتی بااستناد به همین ثمن‌ های واریزی میتونید در این مرحله قدم بردارید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات نیازمند برررسی و سپس گفتگوی طرفینی است