مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان اولین رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی

اولین رابطه جنسی
سلام وقت بخیر. 33 ساله هستم. سال 92 با یه پسر آشنا شدم و 4سال با هم دوست بودیم و قرار بود ازدواج کنیم و دو سال آخر با هم رابطه برقرار کردیم و بکارتمو از دست دادم (تو اولین رابطه خونریزی و درد اصلا نداشتم) و بعد 4سال رابطمون تموم شد. وقتی رفتم دکتر گفت پرده‌ات ارتجاعیه. الان تقریبا یکسالی هست که با کسی دوست شدم و قصدمون ازدواجه. یه چند ماهیه با هم رابطه برقرار کردیم و من بهش نگفتم که قبلا با کسی بودم اما اون شک کرده و میگه باید ثابت کنی که فقط با من بودی. من نمیدونم چیکار کنم؟ گیر داده برو پزشک قانونی اگه برم، پزشکی قانونی متوجه میشه که اولین رابطه ام کی بوده؟
خواهش میکنم جوابمو بدید. ممنون

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
خیر مشخص نمی شود