مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی موقت با توقیف سند ملکی و رضایت شاکی

بنده به خاطر چک بلامحل زندانی شدم و 14 روز بعدش سند منزل شخص دیگری برای آمدن مرخصی توقیف شد و همان سند را به عنوان مال معرفی کردیم که دوباره جلب نشوم ولی بعداز مدتی شاکی درخواست رفع توقیف را داده و گفته مال نمیخواهم و پولم را میخواهم ولی اجرای احکام قبول نمیکند با توجه به این که شاکی،درخواست رفع توقیف داده، من میتوانم خودم را به زندان معرفی کنم و صاحب سند درخواست رفع توقیف؟
اگر خودم رو معرفی کنم و با رضایت شاکی و توقیف سند برای مرخصی، امکان آزاد شدن موقت هست که بیام پول شاکی را جور کنم؟ چند روز باید در زندان بمانم که به مرخصی موقت بیام؟باتشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا زمانی که رضایت داین را جلب نکنید در زندان خواهید ماند مگر اثبات اعسار و تقسیط از سوی قاضی صادر کننده رای

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید.
موفق باشید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با اوصاف معذور در این موارد نظر قاضی اجرای احکام و قاضی صادر کننده حکم ملاک عمل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله خود را به زندان معرفی نمایید تا جلوی ضبط وثیقه گرفته شود و پس از آن برای تهیه پول به میزان بدهی باید درخواست مرخصی نمایید.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام،

متاسفم که می شنوم در این شرایط دشوار قرار دارید.
اگر خود را معرفی کنید و با رضایت شاکی و توقیف سند برای مرخصی درخواست کنید، امکان آزادی موقت برای جور کردن پول شاکی وجود دارد.
مدت زمانی که باید در زندان بمانید تا به مرخصی موقت برسید به شرایط خاص پرونده شما، از جمله نوع جرم، سابقه کیفری و میزان وثیقه ارائه شده بستگی دارد.

مجددا تاکید می کنم که این اطلاعات فقط جنبه کلی دارد و به هیچ وجه جایگزین مشاوره حقوقی دقیق یا به صورت حضوری و یا تلفنی نیست چراکه در این صورت امکان برطرف شدن ابهامات برای بنده وجود دارد تا بتوانم به نحو احسن خدمت شما ارائه طریق نمایم.

برای دریافت راهنمایی دقیق در مورد وضعیت خود، توصیه می کنم در اسرع وقت تماس بگیرید.