مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن خودرو به جای مهریه

سلام همسرم بیماری اسکیزوافکتیو دارد 16سال هست بابدبختی ونداری وکتک وخفت زندگی کردم،الان میگه دوست دارم طلاقت بدهم ولی مهریه ندارم بدهم. یک پراید مدل پایین دارد میتونم اون رو به جای مهریه ازش بگیرم؟میگه من فقیرم ندارم مهریه بپردازم؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر مالی دارد که مشمول مستثنیات دین نشود میتوانید به عنوان مهریه توقیف کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کسی که درخواست طلاق داده باشد مکلف است حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در هر صورت ایشان باید حقوق مالی مورد مطالبه شما را برای طلاق پرداخت کند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مهریه حق زن است و مرد باید پرداخت کند .
از طرفی زن هم اختیار دارد هر تصمیمی در خصوص مهریه بگیرد .
موفق باشید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اتومبیل مذکور را می‌توانید به عنوان مهریه قبول نمایید بهتر است با یکدیگر سازش نمایید