مشاوره حقوقی رایگان - مهریه پس از طلاق

با سلام. من و همسرم درخواست طلاق توافقی دادیم و بخشی از مهریه رو بخشیده و توش ذکر شده غیرقابل بازگشت.
آیا پس از طلاق زنم می تونه پشیمون بشه و همه ی مهریه ش و بخواد؟
اگه طلاق بائن باشه میتونه پشیمون بشه و بزنه زیر همه چیز؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مفاد راي يا گواهي عدم امكان سازش در طلاقنامه بعنوان يك سند رسمي منتقل ميشه
اينكه اعلام كتبي شده بابت مهريه هيچ ادعايي نداشته و نخواهد داشت كفايت مي كند