مشاوره حقوقی رایگان - ابطال دست نوشته عادی

باسلام خدمت وکلای خوب و مهربان دادراه .
زنی تنها و بی پناه هستم با یک فرزند پسر هیچکِسی را ندارم در مخمصه بدی افتادم .لطفا ،ب کمک فوری نیاز دارم اَجرتان با ایزد منان . سیزده سال پیش دستنوشته ای ب این مضمون ( ک اینجانب در صحت و سلامت عقل و هوش درباره سندرسمی ک بنام اینجانب میباشد هیچگونه ادعایی ندارم و سند ثبتی ک بنام اینجانب میباشداز درجه اعتبار ساقط و هیچگونه ادعایی ندارم ) در قبال طلاق توافقی . از روی احساسات نوشتم امضا کردم ب همسر سابقم دادم البته ایشان ب مواد صنعتی اعتیاد داشت بسیار صدمه جسمی و روحی ب بنده وارد کرده بود جانم ب لبم رسیده بود ک مجبور شدم بنویسم تا ب طلاق توافقی راضی شود از محضر وکلای خوب داد راه سوالی دارم آیا ایشان با توجه ب این دستخط ک از بنده دارد می‌تواند دادخواست (الزام ب انتقال سند رسمی بنام خودش )را بدهد؟؟؟ و سوال دوم، قبل از اینکه ایشان اقدامی کند آیا بنده میتوانم نسبت ب ابطال این دستنوشته اقدام کنم و اگر آره . چ دادخواستی بدهم بهتر است متن دادخاستم چ باشد ؟؟؟؟ درضمن در طلاقنانه اصلا حرفی از این توافق نیامده . فقط درباره بخشش مهریه و حضانت فرزند گفته شده . ب کمک فوری نیاز دارم اَجرتان با خداوند بزرگ و مهربان.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً انکار بعد از اقرار قابل پذیرش نیست مگر اینکه اثبات شود در حالت اکراه تنظیم شده