مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام بنده پدرم از یک نفر یک واحد 85 متری و دو دستگاه ماشین خریده و به جاش دلار داده پدر من بعد از چند وقت سال 401 اون آقا رفته شکایت کرده که این آقا کلاه منو برداشته حکم جلب پدر بنده رو گرفت و اومد خونه گرفتش الان پدر من زندانه براش وثیقه گذاشتن مبلغ شش و نیم میلیارد تومان قراره وثیقمونو بشکنیم قرار بیاد پایین ی‌تونیم مثلاً به جای سند فیش حقوقی بزاریم چون سند نداریم

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
وثیقه جز به دستور مقام قضایی قابل تبدیل نیست
مبلغ فوق با وصف کم نمودن حتی نصف آن نیز نیازمند وثقیه ملک است .