مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام بنده سال شهریور 98 در اجرای تمرین رزمایش امنیت و آرامش در حضور فرمانده انتظامی استان از ناحیه پایین چشم و روی پلک و خراشیدگی بازو دچار آسیب دیدگی قرار گرفتم که جهت درمان به بیمارستان اعزام و دور چشمم مورد بخیه قرار گرفت که کلیه مراحل از جمله پزشک قانونی صورت حادثه انجام گرفت که با کمیسیون اجرا شده در استان کلیه اعضا رای به ارجاع به ناجا داده شد بعد از چن روز از امور ایثارگران تماس گفتن اعضای کمیسیون 140ناجا رای به جانبازی صادر نمودند که جهت تعیین درصد باید به شورای پزشکی معرفی شوم که با حضور در معاینات پزشک چشم طبق نظریش اعلام کرد از دید مشکلی ندارم و با عینک 1010می باشم جای بخیه ترمیم گردیده در حالی که جای بخیه مشهود می باشد در نظریه پوست نیز اعلام کرد جای زخم به قطر 5mmقابل مشهود می باشد ... آیا با این شرایط جانبازی صادر می گردد یا نه؟ ممنون میشم بفرماید؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت تمایل میتوانید نسبت به رای کمیسیون اعتراض کنید