مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از گواهینامه

با سلام
من امروز برای گرفتن گواهی نامه اقدام کردم
رفتم دکتر واسم دید ضعیفی چشم زد فرستاد کمیسیون
میشه بروم آموزشگاه و پولی که دادم رو پس بگیرم و از اون جا بیرون بیام؟
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
سوال شما تکراریست همانطور که عرض شد اگر در پرونده درج شده باشد به کمیسیون ارجاع داده می‌شوید می‌توانید به پزشک دیگری مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به ارگان مربوطه مراجعه کنید اصولا خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد آموزشگاه مربوط است به آنجا مراجعه به پیگیری فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق آموزشگاه موضوع را پیگیری کنید
به نظر در سامانه ثبت می شود

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر آموزشگاه هنوز به شما خدمات ارائه نداده است شما حق استرداد مبالغ پرداختی خویش را خواهید داشت.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که آموزشگاه خدماتی به شما ارائه نداده حق استرداد پول خود را دارید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله اما نام شما به عنوان کسی که مشکل بینایی و ضعیفی چشم دارد در سیستم باقی خواهد ماند