مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت اینستاگرام

سلام و عرض ادب
بنده میخواهم در اینستاگرام یک پیج فروش لباس مردانه بزنم و از محتوا و عکس پیجی که خودم ازشون خرید میکنم استفاده کنم
به دایرکتشون مراجعه کردم اجازه گرفتم ازشون وگفتن که اگر قصد فروش دارید ایرادی ندارد
البته این اجازه به صورت کتبی نیست فقط تو دایرکت این اجازه رو دادند میخواستم بدونم بعد از این که من از عکس و فیلم هاشون استفاده کردم ،صاحب محتوا میتونه از من شکایت کند؟
در چه شرایطی؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است در این خصوص رضایت کتبی دریافت نمایید