مشاوره حقوقی رایگان - ادعای گران خریدن خودرو توسط خریدار

با سلام من ماشینم رو از طریق سایت درج آگهی به یک فرد فروختم و پس از یک روز ایشان گفتن که گرون خریدند و گفتن از قیمت کم کن من هم چون قیمت رو اطلاع دارم و میدونم گرون نیست اعلام کردم بیا ماشین پس بده ولی ایشان گفتن که میروند شکایت میکنند بابت گرون خریدن بنده چی کار میتونم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ایشان می‌تواند خودرو را پس بدهد از خیار غبن استفاده نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خریدار نمی‌تواند هم ماشین را در اختیار خود قرار دهد و هم به استناد خیار غبن نسبت به انحلال قرارداد اقدام نماید.
از سوی دیگر خیار غبن فوری است و بعد از گذشت مدتی و عدم بهره بردن از آن، اسقاط خواهد شد.