مشاوره حقوقی رایگان - حقابه

سلام ، به پدر من زمینی به مساحت حدودا 900 هزار متر از طریق طرح طوبی واگذار شده که سند تک برگی اش رو هم سال 95 گرفتند، این زمین در مجاورت زمین کشاورزی پدرم که دارای مجوز چاه آب و کنتور برق 3 فاز می‌باشد قرار دارد و درختان باغ طرح طوبی از طریق چاه این زمین آبیاری میشود ،آیا ما میتوانیم از امور آب درخواست کنیم که در دفترچه ی چاه مقدار آب و برق مصرفی را به جهت آبیاری باغ طرح طوبی افزایش دهد؟ سپاس از شما

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع شما پیچیدگیهای خاص خودش را دارد که در قالب پرسش و پاسخ نتیجه نمیگیرید نیاز به مشاوره تلفنی یا ملاقات حضوریست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست خویش را به شکل مکتوب ارائه دهید تا مورد بررسی قرار گیرد.