مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوچک

با سلام و عرض ادب، عذر میخوام من تقریبا 16 سالمه و میخواستم اسم کوچیکم رو تغییر بدم، میخواستم ببینم امکانش هست با شناسنامه پدر و رضایت پدر اسمم رو عوض کنم؟ پارسال پدرم پرسیدن از ثبت احوال گفته بودن زیر 18 سال نمیشه ولی توی اینترنت همجا زده که زیر 18 سال با شناسنامه پدر میشه، ممنون میشم توضیح بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست پدر شما اقدام نماید اما در صورتی که موافقت واقع نشود این حق را شما نیز دارید که بعد از سن 18 سالگی دادخواست دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پس از 18 سالگی می‌توانید این درخواست را از طریق سامانه سهیم ثبت احوال نمایید الان نیز می‌توانید از طریق ولی یا قیم این اقدام را نمایید

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
پدر باید اقدام نماید ولی بعد از 18 سالگی خودتان میتوانید دادخواست دهید

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

خود شما که کمتر از 18 سال سن دارید با داشتن حکم رشد میتوانید به ثبت احوال مراجعه کنید و اگر حکم رشد ندارید پدر شما میتواند برای تغییر اسم شما به کمیته نام واقع در اداره ثبت احوال به تغییر اسم شما اقدام نماید و در صورت مخالفت اداره ثبت احوال با تغییر نام میتوانید از طریق مراجع قضایی با کمک از یک وکیل دادگستری اقدام فرمایید .