مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع

طلاق توافقی من و همسرم در حال طی مراحل دادگاهی است آیا بعد از صدور حکم طلاق بنده می توانم از همسرم به جهت داشتن رابطه نامشروع شکایت کنم؟ و آیا این شکایت خللی در روال طلاق بوجود نمی آورد؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام
اولا مشخص نکردید زوج هستید یازوجه
ثانیا جرمی بنام خیانت همسر وجود ندارد ثالثا طلاق هیچ ربطی به روابط نامشروع ندارد
روابط نامشروع اگرشاکی وجود داشته باشد اگرزناباشد وثابت شود مجازاتش اعدام است که اثباتش تقریبا غیرممکن است اگرزنا نباشد مادون زناهسن مجازاتش 99ضربه شلاق است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

به نظرم شکایت شما به جایی نمیرسه چون شما قانونا ذینفع نیستید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer