مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی بدون مجوز شهرداری

سلام خسته نباشید
ما باغی داریم که از جهاد کشاورزی مجوز نوسازی دیوار به ارتفاع یک متر و بیست سانتی متر گرفته ایم این باغ حدود 5 هزار متر بود که 3 هزار مترش به ما ارث رسیده ورثه دیگردیواری را از وسط کشیده و سهم خود را دیوارکشی کرده ما که مجوز جهاد کشاورزی را داریم به شهرداری برای دادن عوارض مراجعه کردیم ولی شهرداری پول تفکیک را هم می خواهد ، آیا ما می توانیم بدون دادن پول به شهرداری وبا مجوز جهاد کشاورزی دیوار قدیمی را برداشته و نوسازی کنیم؟ آیا شهرداری می تواند دخالت کرده و دیوار جدید را تخریب کند؟آیا شهرداری حق تخریب دیوار جدید را خواهد داشت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خارج از بافت باشد به نظر شهرداری تخریب نمی کند.
حضورا می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام بسته به منطقه و محل باغ شما ممکن است شهرداری در تمام مواردی که پرسیدید حق داشته باشد