مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت و همخوابی زن شوهر دار

اگه کسی بعد از سه ماه با همسر خود رابطه انجام دهد، و بعد از رابطه شک کنه به خیانت و هم خوابی همسرش (زنش) با کس دیگه
آیا پزشکی قانونی میتونه مشخص کنه که قبل این رابطه اخر که با شوهرش ، زن با کس دیگه ای رابطه و همخوابی داشته یا نه؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام خیر چنین موضوعی قابل اثبات نیست ،شک و بدبینی را ازذهن خود دور کنید