مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

باسلام اینجانب در شهر فراشبند شیراز با موتور تصادف کردم مقصر راننده تاکسی سر بریدگی بود با توجه به کروکی و نظریه کلانتری محل که هردو سرصحنه حضور داشتند و مدارک موجود هست مرا به پزشک قانونی فیروزآباد فرستادند چون اونجا پزشک نداشت و متاسفانه پزشک اونجا حالا به دلیل خصومت شخصی با طایفه لر که من مطمین هستم برای من نوشته صحنه سازی بدون اینکه دلیلی بر اثبات حرفش داشته باشه دو سال دارم میدویم به خاطر رضای خدا راهنمایی ام کنید چکار کنم چون دادگاه بر نظر ایشون رای منع تعقیب داده. کمیسیون پزشکی متاسفانه باز هم نوشته که چون بهبود یافته برای ما نامشخصه به همین دلیل دوباره دادگاه همان رای منع تعقیب صادر کرده ممنون میشم راهنماییم کنید بخاطر خدا. تشکر از برنامه خوبتون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

موضوع شما پیچیده است. بهتر است با مدارک خود به یک وکیل محلی مراجعه کنید و مشاوره بگیرید.