مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین مزروعی

سلام و عرض ادب، بنده یه زمین مزروعی خاکی دارم به متراژ 231 متر و سند شش دانگ بعد الان میخوام تفکیک کنم، رفتم جهاد کشاورزی گفتن حق این کار رو ندارین و ممنوعه، اداره ثبت هم گفتن باید جهاد اجازه اینکار رو بده وگرنه سند مشاعی صادر نمیشه، حالا سوالم اینه میتونم نقشه کش ببرم تفکیک و توی دفتر خونه وکالت بدم به خریدار که مثلا 100 متر به این آقا فروختم؟ آیا در آینده مشکل ساز نمیشه برام؟ لطفأ سریعتر جواب بدین ممنونتون میشم.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر متهم شما می‌توانید ملک مشایی خود را به هر میزان سهمی به فروش برسانید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مطابق قانون امکان تفکیک زمین های کشاورزی به متراژ اعلام شده وجود ندارد