مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری و بازنشستگی

با سلام.
1- من حدود 19 سال سابقه کار دارم و در بیست سال میخواهم درخواست بازنشستگی بدهم. اگر شرکت من را اخراج کند آیا می توانم تا زمان رسیدن به بیست سال بیمه بیکاری دریافت کنم؟ یعنی این بیکاری جزو سنوات کاری محسوب میشود؟
2- من تنها فرزند هستم. پدر فوت کردند. مادرم زمینگیر شده است در حال حاضر حقوق پایه 3 میلیون دارم و 2.500 به پرستار پرداخت میکنم. آیا امکاناتی وجود دارد که بتوانم خودم منزل بمانم و از مادرم نگهداری کنم و بیمه بیکاری دریافت کنم؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شما خانم هستيد يا اقا ؟ و سن شما چقدر است ؟ اين موارد در بازنشستگى شما دخيل ميباشد