مشاوره حقوقی رایگان - کار کردن بر خلاف قرارداد

سلام وقت بخیر من با یکی قرارداد بستم واسه کار و الان خلاف قرارداد میخواهد با من کار کند و قرارداد ثبتی نیست ولی اصل قرارداد و امضا اثر انگشت رو دارم میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید ببینیم این قرارداد در رابطه با قرارداد کاری است یا صرفا تعهدات پروژه ای

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
مفاد قرارداد لازم الاجراست....

ابراهیمی صحنه اردشیر

جناب آقای ابراهیمی صحنه اردشیر :

با سلام. اگر قرارداد دارید می توانید با مراجعه به محاکم حقوقی، الزام طرف مقابل را بخواهید . بهتر است قراردادتان دیده شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون طرفین مکلف هستند که به تعهدات مندرج در قرارداد عمل نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله حتماً نیازی به قرارداد ثبتی نیست شما می‌توانید طرح دعوا نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بله طبق قرارداد مبتوانید