مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام من دختر 18ساله ای هستم دانشجوی مبانی حقوق ترم دو با پسری که به من راجع با مسائل مختلف و مشکلاتی که داشت پیام میداد در محوطه دانشگاه قدم زدم او من را به شهر دعوت کرد و سپس با اکراه به من تجاوز کرد این تجاوز باعث ازبین رفتن پرده بکارت یا افضا نبود (مقعدی بود)ولی من شاکی هستم و اون فرد همچنان ادعا میکند که این کار گناه نبوده و روند طبیعی بوده من میتونم پیگیری کنم؟ به من میگوید پول به تو میدهم تا سکوت کنی میتوانم شکایت کنم؟ دیه و مجازاتی شامل او میشود؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درصورت اکراه مجازات آن اعدام است ومیتوانید شکایت کنید جهت بررسی بیشتر موضوع تماس بگیرید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام تجاوز به عنف حکمش اعدام است اما اثبات آن با شاهد امکانپذیر است یا اقرار شخص اگر به تازگی اتفاق افتاده است هرچه سریعتر برای معاینات پزشکی به پزشکی قانونی مراجعه بفرمایید در صورت لازم دانستن به مشاوره بیشتر تماس حاصل فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با رضایت شما باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر دادگاه احراز کند با رضایت خودتان به شهر متهم رفته اید و با هم دوست بوده اید ممکن است ادعای تجاوز به عنف را نپذیرد.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر بتوانید اثبات کنید به زور بوده بله