مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در بزرگراه

سلام بنده در بزرگراه در حال حرکت بودم یک ماشین داخل بزرگراه پارک کرده بود در حال مسافر خالی کردن منم از پشت باشون برخورد کردم خواستم ببینم مقصر کیه ممنون

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر با پلیس است .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پلیس راهور حضور پیدا نماید و کروکی و مقصر را تعیین می‌نماید

امکان اعتراض در هر صورت برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مقصر و میزان تقصیر توسط افسر راهنمایی مشخص خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار گردد یا لایحه تخصصی تنظیم شود….

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....