مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر از ملک

سلام یک واحد آپارتمان دارم مستاجرم چند روز اول شیشه گاز وشکوندن ومیگه خیلی کثیف بوده در اثر تمیز کردن شکسته گردن نمیگیره .به سلیقه خودش وسیله اضافه کرده یکماه اجاره نداده میگه خرج خونه کردم .الانم پکیج خراب شده میگم کرایه بده برم یکی بخرم میگه از پول پیش وردار وتا درست نشه اجاره بهتون نمیدم الان نزدیک دوماهه اجاره نداده .با خواهش ازشون خواستم تخلیه کنن وضررش وهم میدم ولی قبول نمیکنه حتی جواب تلفن من رو هم نمیده .چه کار کنم درضمن اشتباه بزرگی که کردم دوماهه قراردادش وتمدید کردم.

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام آوا اظهارنامه سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح نماید بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید