مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خانه به جای مهریه

باسلام خانمی هستم 10 ساله ازدواج کردم از همون اول شوهرم بد اخلاق و بد دهن بود الان یک پسر 4 ساله دارم.بعداز به دنیا اومدن بچه بارها میگه برو حالم از تو به هم میخوره در صورتی که به خدا از هر لحاظ بهش سرتر هستم به خاطر بچه که کوتاه میام بیشتر میگه برو به زور دارم تحملت میکنم اگر پول داشتم مهریه بدهم امان بهت نمیدادم ،احساس میکنم دارد خیانت میکنه،خونه آپارتمانی به نامش هست ،به نظر شما اگر حالا ک گفته برو وقتی که سرکار هست برم بچه رو ببرم،مهریه رو بگذارم اجرا میتونم خونه رو توقیف کنم به جای مهریه؟؟مهریه ام هم 314 سکه هست،آیا میتونه عدم تکمین بگیرد یا بچه رو بیاد ببرد؟چون میتونه بزنه زیرش که خودش گفته این زندگی رو تموم کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر همین یک خانه باشد جزو مستثنیات دین استاگر منزل را ترک نمایید می‌توانند عدم تمکین شما را بگیرند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مهریه را میتوانید بگیرید ارتباطی به تمکین ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل مسکونی مستثنیات دین محسوب می شود و نمی توانید بابت مهریه توقیف کنید
اگر توقیف کنید می تواند اعتراض کند

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر جز مستثنیات دین نباشد بله توقیف میشود_عدم تمکین می‌تواند بگیرد_حضانت هم تا هفت سال باشماست