مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از سرقت خودرو

باسلام.پسر عموی دوست من یک ماشین میدزدد و بعد از دوروز دوست من با من تماس گرفت و گفت یک ماشین پسرعموم گرفته و الان ارزش فروش ندارد
مشتری داری که قطعاتش رو بفروشی و بعد ماشین رو تحویل اوراق بدهیم و توی سایت ثبت نام کنیم؟
من از دزدیده شدن خبر نداشتم و بعد از با خبر شدم هم نصیحت کردم و هم تهدید کردم که کنار بکش از پسرعموت و به خونواده ات فکر کن.
بعد از دوروز پسرعموی دوستم را در حال رانندگی گرفتند.حالا من هم شریک جرم هستم که از این قضیه بعد از گذشت دوروز باخبر شدم و به پلیس اعلام نکردم؟
اگر پسر عموی دوستم اعتراف کند که من با خبر بودم برای بنده جرم محسوب میشود.چون بنده با رقم ندانستن از دزدی بودن ماشین به مشتری معرفی کردم وقتی با خبر شدم دزدی هست کنار کشیدم از معرفی کردن به اون شخص حالا میشود منو راهنمایی کنید که آیا من شریک جرم هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نمی‌باشد می‌بایست بررسی شود شما نیز می‌توانید دفاعیات خود را به عمل بیاورید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید دفاعیات خود را به درستی مطرح کنید تا قاضی در ان اعمال نظر کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است