مشاوره حقوقی رایگان - تایید جانبازی در سربازی

با سلام و درود خدمت عزیزان سوال بنده این هستش کسی که در حین خدمت سربازی در حین آموزش بر اثر شلیک با توپ دچار کم شنوایی شده و تمام مدارک بالینی و صورت سانحه و رای کمیسیون 134 به جانبازی موجود میباشد آیا بنیاد میتونه احراز جانبازی نکنه در صورتیکه بند هفتم آیین نامه مصادیق ایثارگری سال 93 هرگونه آسیب دیدگی حین آموزش نظامی را مصداق جانبازی دونسته پس تکلیف قانون چی میشه اگر تایید نشه با تشکر از شما

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت عدم تایید امکان اعتراض در دیوان عدالت اداری وجود دارد