مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

درود بر شما. من از کارفرما شکایت برای بیمه نکردن و من الان نیاز بگول دارم میتونم بجای بیمه از اداره کار بخواهم پول نقد بمن بدهد کارفرما یا نمیشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید.
به نظر چنین امکانی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید رای هیئت تشخیص به نفعتان صادر شود تا بتوانید نسبت به آن اجرای حکم اقدام کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. تا رأی صادر نشود ، مطالبه پول امکان ندارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کارفرما صرفاً در صورت قصور در پرداخت بیمه ملزم به پرداخت بیمه است نه پرداخت پول نقد آن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که چنین امکانی وجود نداشته باشد.
با این وجود از طریق اداره کار پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و