مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام وقت بخیر
دخترم 17 سالم هست و به اصرار دوستم که با یک پسر دوست شده بود سوار ماشین اون پسر شدیم و اون مارو به بیابان های اطراف برد و به زور به جفتمون دست درازی کرد ولی ما شماره پلاک و هیچی نداریم میخواستم ببینم چطوری باید شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید. بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است