مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ ديه تقريبن چقدر ميشود،؟

باعرض سلام و قبولی طاعات و عبادات شما، من بخاطر تصادف پام پلاتين خورد و ديه اينجوری تعيين شد يک صدم ديه كامل بابت ارش جراحت داميه شانه، نيم درصد ديه كامل بابت جراحت حارصه شانه، سه صدم ديه كامل بابت ارش آسيب نسج نرم ناشی از جراحی، سه هزارم ديه كامل بابت سياه شدگی سطحی ران، ميخواستم بدونم مبلغ ديه چقد ميشه، ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
حدود 6 میلیون تومان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد