مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول قرض

با سلام
بنده پسر مجرد 29 ساله‌‌ای هستم که دو سال پیش با خانم‌ بیوه مطلقه‌ای به قصد ازدواج آشنا شدم و بنا به مشکلات مالی پیش ‌آمده‌ی که ایشان داشت بنا شد به مدت مشخصی به ایشان پول قرض بدهم و ایشان نیز گفتند بعد از حل شدن مشکلاتشان پول‌های من رو پس میدهند ، مدتی گذشت تا به زمان مشخصی که با ایشان تعیین کرده بودم رسید ، در ضمن بین من و نامبرده هیچ نامزدی ، عقد ، صیغه و یا حتی به مرحله آشنایی خانوادها نیز نرسید! بنده مطابه پول را درخواست کردم و مکرر تلفنی به ایشان و خواهرهایشان اطلاع دادم که پول‌های قرض من رو پس بدهد ، ایشان هیچ امتناعی نکردند ،
کل مبلغ پول ها 60 میلیون تومان است و همگی مستند پرینت کارت‌به کارت بانک عامل با تایید بانک نیز موجود است و دریافت شده.
برای ایشان اظهار نامه فرستادم پاسخی ندادند بعد از 4 هفته طرح دعوا انجام دادم‌ و‌ قرار است خرداد ماه 1403 در دادگاه شرکت کنیم ، در ادامه بایپ خاطر نشان کرد در پیام‌های رد و بدل شده بین من و نامبرده ایشان اذعان کردند که پول‌های من رو پس میدهند اما‌وقتی فهمید که شکایت کردم طور دیگه ای رفتار کردند و‌گفتند بنده شما رو اصلا نمیشناسم!!! و دارم با فرد دیگری ازدواج میکنم مزاحمت ایجاد نکن!!

آیا بنده در دادگاه پیش رویم‌ برنده خواهم شد؟

مستندات:
1- شهادت شهود
2- پرینت بانکی مستند کارت به کارت
3- پرینت پیام های رد و بدل شده

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما یک پرونده کامل است و نیاز به بررسی بیشتر وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور دریافت پاسخ درخور حقوقی، بهتر است که مدارک و ادله مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه مورد مطالعه قرار گیرند.