مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

دل پر
سلام خسته نباشید من 17سوالم بود با دوستم رفتم سر قرار یه دختر بعد یه جا وایسادیم گشت اومد گرفت منو هم بردن یه شب بازداشت گفتن تو ازادی فردا رفتیم پیش قاضی بخاطر هیکلم که بهم نمیومد گفت اینم باید بره به جون مادرم حتی کارمند دادگاه التماس کرد که گناه داره گفت نه بعد 17 سالم بود گفتن باید بره کانون قاضی نامرد منو فرستاد زندان درست یه روز بود و انگشت نگاری و ازادی ایا میشه شکایت قاضیو کرد بعد ده سال یا جرمم پاک کنم چون بیگناه بودم هیچوقت دیگه جرمی یا هر چیزی حتی کلانتری نرفتم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام صرف انگشت نگاری سابقه کیفری موثر محسوب نمیشه و تاثیری در استخدامتون نداره
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer