مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب

با سلام و ادب . زمین کشاورزی خریدم حدود 4 سال پیش به متراژ 2000 متر . روز اول بهم گفتن آب داره ولی بعد زدن زیرش گفتن باید 50 میلیون تومن بدی تا بهت آب چاه بدیم . زمین رو با قولنامه رهگیری دار خریدم و زمین سند مادر داره و در سند مادر قید شده که زمین چاه آب داره. فی الحال که من به نوعی دارای قدرالسهم از زمین 14000 متری هستم آیا میتونم بر علیه مالکان اصلی سند اقدام قضایی بکنم تا آب بگیرم ، همچنین میتونم بابت این چهار سال هم ادعای خسارت کنم ؟؟ ممنونم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله لکن اظهار نظر دقیق نیازمند بررسی مدارک و قولنامه و قرارداد و شرایط آن دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی طبق نص مفاد قرارداد اقدامات صورت بپذیرد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین شما و شروط ضمن عقد از جمله حقابه متصل به زمین یا عدم آن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اقامه دادخواست حقوقی و
مطالبه سهم از چاه اب وجود خواهد داشت