مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زوجه

باسلام خانمم مدت چهار سال هست که خونه رو ترک کرده و اعتیاد به مواد مخدر داره و در حال رابطه نامشروع با چندین نفر بوده و در حال حاظر از خانواده پدری خودش هم بی خبره و من فقط تلفنی باهاش در ارتباط هستم تو این مدت مدام براش پول فرستادم و بهش فرصت دادم ولی هر بار بعد از گرفتن پول به کارش ادامه میده و به من جواب نمیده بلاک می‌کنه آدرس دقیق ندارم چون هر چند روز با یکی هست چکار. باید کنم لطفاً راهنمایی کنید شورشو در آورده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، سوال مشخصی مطرح نکرده اید،برای رابطه نامشروع میتوانید شکایت کنید لکن میبایست ادعای خود را ثابت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تمکین دهید. و در مورد رابطه های نامشروع اگر دلیلی دارید شکایت مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است ابتدا کمی به رفتار خودتان نگاه کنید شاید به نظر برسد که شما زیاده‌روی در برگشت ایشان می‌کنید لذا بنا به آیه قرآن وقتی کسی در منجلاب فرو رود و کمکی نخواهد،چشم ‌ها و گوش‌هایش مسدود می‌شود

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام برای طلاق ایشان اقدام کنید ، نفقه به ایشان تعلق نمی‌گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اصلاح ناپذیر است بهتره این رابطه را قطع نمایید و طلاق بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که شما چه درخواستی دارید درخواست خود را بفرمایید تا مطابق آن راهنمایی شوید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

راه های مختلف، طلاق، شکایت رابطه نامشروع...

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌شود مصالحه و سازش نمایید، در غیر این صورت اگر بخواهید شکایت رابطه نامشروع علیه نام برده تقدیم مرجع قضایی نمایید به نظر می‌رسد اثبات آن مشکل یا غیر ممکن است
لذا در این خصوص، باید ادله و مدارک محکمه پسند داشته باشید چرا که اگر از این اتهام تبرئه گردد می‌تواند شما را به اتهام واردنمودن تهمت و افترا تحت تعقیب قرار دهد
در خصوص ترک منزل می‌توانید دادخواست الزام به تمکین زوجه تقدیم دادگاه نمایید در صورت صدور حکم قطعی و عدم تمکین ازسوی زوجه نام برده ناشزه محسوب و نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت.
همچنین می‌توانید دادخواست طلاق نام برده را به دادگاه تقدیم و با پرداخت حق و حقوق شرعی و قانونی ایشان نام برده را طلاق دهید.