مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه سیاسی برای احراز توبه برای اطلاعات

با درود.بنده در شرکت نفت پیمانی بودم که برای رسمی قطعی به دلیل پرونده تعلیقی سیاسی از سوی اطلاعات در بند پنج تایید صلاحیت نشدم در این بند گفته شده توبه شخص احراز شده باشد من تعلیقم تمام شده و خطایی نکرده و عضو بسیج شده ام آیا برای تایید صلاحیت باید توبه نامه پر کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در فرض سوال از ارگان مربوطه پیگیری کنید.
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالاتان را از ارگانهای ذیربط پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بستگي به نظر نهاد مربوط دارد و پيگيري توابين

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به توبه یا بسیج یا هر امر دیگری نیست عدم احراز صلاحیت شما باید به اداره مذکور واضح بیان شود شما میتوانید نسبت به این موضوع از طریق دیوان عدالت اداری درخواست توضیح از هسته گزینش در خصوص رد شما مطرح نمایید و برگشت به کار بگیرید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
اگر تشخیص وزارت اطلاعات وابستگی شما به احزاب و گروه ها یا تشکیلات‌ غیر قانونی هست و این تشخیص صحت داره عملا نتیجه ای نمیگیرید اما اگر هسته گزینش راسا با رسمی شدن شما مخالفت کرده، امکان شکایت به دیوان برای شما وجود داره

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با حراست یا گزینش شرکت نفت هماهنگی و سوال فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر الزامی نیست
شما باید اعتراض نمایید