مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح نام در کارت آمایش

سلام،بنده نمیخوام اسممو تغییر بدم فقط میخوام اصلاح کنم و اسمم سیدمهدیارباقری هست تو کارت آمایش‌مهدی باقری زدن ، تذکره و پاسپورتمم سیدمهدیارباقری هست امکان اصلاح هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، امکان اصلاح وجود دارد و شرایط تغییر نام را نیاز ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی پیگیر بشوید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کارت آمایش در صورتی که از اتباع افغان باشید با پیشوند سید به نظر می‌رسد قانونی نباشد و شما سید نیستید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

بله امکان اصلاح از طریق اداره کل اتباع و مهاجرین وجود داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید به اداره امور اتباع خارجه درخواست بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اداره اتباع وزارت امور خارجه و صادر کننده کارت آمایش مراجعه فرمایید