مشاوره حقوقی رایگان - سلام یه نفر منو کنترل میکنه

من‌هر ربات تلگرامی چت ناشناس میرم یک نفر تو اون ربات با ایدی های مختلف ربات میاد وفقط ی حرف میزنه میای چت س.. ک...س فقط اینو میگه نام ربات چت ناشناس ...
ربات چت دوست یابی و گپ رل یابی
ربات چت ناشناس ... گپ.ربات گپ وگرام
ربات چتوگرام وخلاصله هر ربات چت ناشناس میرم فقط همین ی نفر میاد ولی با ایدی های مختلف بخاین اسکرین شاتم موجوده تقریبا ی سال هست این اتفاق افتاده برام چکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به احتمال زیاد سیستم شما ویروسی شده است بهتر است در چنین باتهایی فعالیت نکنید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
دوست عزیز بستری که در آن قرار گرفته اید آبستن چنین اتفاقاتی هست، از اون فضا فاصله بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت نمایید تا موضوع بررسی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

علیه نام برده از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت تقویم دادسرای محل خود نمایید در صورت صلاحدید قاضی پرونده پلیس فتا جهت شناسایی فرد مذکور ارجاع می‌گردد