مشاوره حقوقی رایگان - حمل گل در فرودگاه

بنده در قبال دریافت پول قرار شد مقدار یک کیلو گل را به ترکیه ببرم که در فرودگاه امام دستگیر شدم با وثیقه آزاد شدم اما موعد دادگاه رسیده حکم بنده چیست اگر کسی که این پیشنهاد را به من داده بود معرفی کنم چی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حبس. شلاق جریمه نقدی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما باید با دلایل و مدارکی از خود دفاع کنید و این منوط بر بررسی جزئیات بیشتر طی گفتگوی متقابل است تا راهنمایی دقیق شوید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به نوع دفاع شما دارد ممکن است تبرئه شوید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
مجازات شما شامل حبس، شلاق و جزای نقدی هست
جرم شما مستقل از جرم کسی هست که مواد را به شما داده، اما به استناد تبصره ماده 38 قانون مبارزه با مواد مخدر معرفی اون شخص از موجبات تخفیف در مجازات شماست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

معرفی کننده مواد مذکور نیز شریک جرم بوده و همان جرمی که شما خواهید داشت ایشان نیز متحمل خواهند شد به عنوان جرم فاعل مستقل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مجازات حبس و جزانقدی و شلاق خواهید داشت
بهتر است شخص اصلی که مواد را در اختیار شما قرار داده است معرفی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً حبس و جزای نقدی به دنبال دارد

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

قاچاق مواد مخدر جرم جدی در هر دو کشور ایران و ترکیه است. مجازات حمل مواد مخدر به ترکیه بسته به مقدار مواد و نحوه حمل آن می‌تواند شامل حبس طولانی مدت، جریمه‌های سنگین و حتی اخراج از کشور باشد.

در مورد وضعیت شما، دستگیری شما در فرودگاه امام نشان می‌دهد که شما در حال ارتکاب جرم بوده‌اید. با اینکه با وثیقه آزاد شده‌اید، اما هنوز هم با اتهامات جدی روبرو هستید. در دادگاه، شما باید در مقابل قاضی حاضر شوید و به اتهامات خود پاسخ دهید.

معرفی فردی که این پیشنهاد را به شما داده است ممکن است به نفع شما باشد یا نباشد. این موضوع به عوامل مختلفی از جمله اینکه آیا آن شخص نیز دستگیر شده است یا خیر، و اینکه آیا آنها مایل به شهادت علیه شما هستند یا خیر، بستگی دارد.

بهترین کار این است که در اسرع وقت با یتماس بگیرید تا بتوانم به طور واضح و شفاف حضرتعالی را راهنمایی نمایم تا اتهاماتتان را درک ، گزینه‌هایتان را بررسی و بهترین راهبرد دفاعی در دادگاه را ارائه نماییم .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر همکاری کنید و صاحب مواد را معرفی نمایید ممکن است با صلاحدید قاضی در مجازات شما تخفیف قائل شود.
به هر حال تشخیص امر و نوع مجازات ا قاضی رسیدگی کننده می‌باشد