مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم لایحه و عدم حضور در دادسرا

با سلام و خسته نباشید .
آیا شاکی میتواند در مورد پرونده ای که در دادسرای شهرستان دیگری ثبت شده است و فعلا امکان رفتن به آن شهرستان نیس لایحه تنظیم کرده و به دادسرا ارسال کرد یعنی صرفا با ارسال لایحه خودم حضور پیدا نکنم. ضمنا پرونده در مورد سوء استفاده از حساب بانکی است و گویا متهم شناسایی شده است البته من خودم هم در مراحل اولیه جزء متهمان این پرونده بودم چون از حساب من به عنوان واسطه استفاده شده بود اما اکنون برایم قرار منع تعقیب صادر شده است ولی چون من از متهم اصلی شکایت کرده ام برایم پرونده دیگری که من شاکیم تشکیل شده اس حال سوالم اینست آیا خودم میتوانم حضور نیابم و فقط لایحه بفرستم چون من ساکن تهرانم و پرونده در رامسر است و امکان مسافرت با دو فرزند کوچک برایم وجود ندارد ... و سوال دیگر اینکه آیا میتوانم خودم لایحه بنویسم چگونه؟ ... باتشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.رسیدگی در دادسرا علی القاعده حضوری است.بهتر است در صورتی که مصلحت می دانید حضورریابید یا وکیل دادگستری اختیار کنید

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

می توانید به وکیل مراجعه کنید و وکیل لایحه بفرستد. جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید 09126398085 کمالی وکیل پایه یک دادگستری